/ By paul / Social / 0 Comments

Închiderea conturilor Google+ pentru consumatori (personale) la 2 aprilie 2019

Din pacate google inchide serviciul de socializare Google+ Închiderea conturilor Google+ pentru consumatori (personale) la 2 aprilie 2019 În decembrie 2018, am anunțat decizia de a închide versiunea Google+ pentru consumatori în aprilie 2019, din cauza gradului scăzut de utilizare și a dificultăților pe care le presupune menținerea unui produs de succes, care să se ridice la nivelul așteptărilor clienților. Îți mulțumim că ai folosit Google+, se arată intrum comunicat pe care google il afișează in aplicatia google+ și dorim să îți spunem care sunt pașii următori, de exemplu, cum să-ți descarci fotografiile și alt conținut.

Pe 2 aprilie, contul tău Google+ și toate paginile Google+ pe care le-ai creat vor fi închise și vom începe să ștergem conținutul din conturile Google+ pentru consumatori. Fotografiile și videoclipurile din Google+ din Arhiva de albume și din paginile Google+ vor fi șterse la rândul lor. Poți să descarci și să salvezi conținutul, însă trebuie să faci acest lucru înainte de luna aprilie. Reține că fotografiile și videoclipurile cărora le-ai făcut backup în Google Foto nu vor fi șterse.

Procesul de ștergere a conținutului din conturile Google+, Paginile Google+ și Arhiva de albume pentru consumatori va dura câteva luni, iar conținutul poate fi disponibil în această perioadă. De exemplu, este posibil ca utilizatorii să vadă în continuare anumite părți ale contului lor Google+ prin intermediul jurnalului de activități și ca anumit conținut Google+ pentru consumatori să rămână vizibil pentru utilizatorii G Suite până la ștergerea contului Google+ pentru consumatori.

Începând din 4 februarie, nu vei mai putea crea noi profiluri, pagini, comunități sau evenimente Google+. Pentru mai multe detalii și noutăți legate de închidere, consultă Întrebările frecvente complete.

Dacă deții sau moderezi o Comunitate Google+, poți să descarci și să salvezi datele pentru Comunitatea ta Google+. De la începutul lunii martie 2019, vor fi disponibile pentru descărcare date suplimentare, cum ar fi autorul, corpul de text și fotografiile, pentru fiecare postare dintr-o comunitate publică. Află mai multe

Dacă te conectezi la site-uri și aplicații cu ajutorul butonului Conectare Google+, începând cu următoarele săptămâni aceste butoane nu vor mai funcționa. În unele cazuri, vor fi înlocuite cu un buton Conectare cu Google. Te vei putea conecta în continuare cu Contul Google oriunde vezi butoane Conectare cu Google. Află mai multe

Dacă ai folosit Google+ pentru comentarii pe site-urile tale sau pe alte site-uri, această funcție va fi eliminată din Blogger pe 4 februarie și din alte site-uri pe 7 martie. Toate comentariile tale Google+ de pe toate site-urile vor fi șterse începând cu 2 aprilie 2019. Află mai multe

În cazul clienților G Suite, Google+ pentru contul G Suite va rămâne activ. Contactează administratorul G Suitepentru mai multe detalii. În curând vor fi disponibile funcții noi și un aspect nou. Află mai multe

Dezvoltatorii care folosesc API-urile Google+ sau Conectare Google+ trebuie să dea clic aici pentru a vedea cum îi va influența schimbarea.

Întreaga echipă Google+ îți mulțumește că ai făcut din Google+ un loc special. Le suntem recunoscători artiștilor, creatorilor de comunități și liderilor de opinie talentați care au făcut din Google+ căminul lor. Nu ar fi fost la fel fără pasiunea și dedicarea lor.

sursa : google.com

Write a Comment